Camilla Måne

Vildkvinnans väg- Själens sång- online

Allt för länge har kvinnor levt efter annat än sin själskompass. Det är dags nu att hämta hem de stora och små kraftbitar som just vi tappat längs vägen i våra liv och våra kvinnolinjer. Det är dags att återvända hem till själens land och Vildkvinnan - hon är kraften som bär oss!
En heldags workshop på Zoom för kvinnor som vill återvända hem till sin autentiska vilda kvinna och utforska hennes inre själsrike. Vi samlas i kvinnocirkeln i sensommartid för att lyssna till vår inre symbolvärld, vårt hjärtas röst och vår vilda själs längtan.

Temat för helgen är ”Att återvända hem” och vi kommer lyssna till det stora själahavets sång och resa djupt in i den mytologiska inre skogen med hjälp av läkande sagor. Vi kommer att sjunga, och dansa oss i kontakt med vår egen längtans kärna, i vår kropp, samt göra kreativa övningar där hon får uttrycka sig. I samtalscirkel och ceremoni kommer vi att bekräfta varandra och knyta oss närmare vår vilda natur.

Vår mytologiska vägvisare på denna resa är den keltiska folksagans Sälkvinna, som förlorade sin sälhud, en saga om att återvända hem. Sälkvinnans sälhud har också kallats för "själshud" - utan sin själshud torkar hon ut, håret faller av, huden spricker och livsgnistan slocknar. Vet du hur det känns att torka ut? Har du någon gång försökt att leva utan din själshud? Utan din vildkvinnosjäl?

Alldeles för länge har vi levt i en kultur som har utvisat kvinnors ursprungliga natur till vildmarken. Alldeles för många gånger har kvinnor förlorat delar av sig själva i relationer till män/barn/jobb/orimliga krav. Allt för ofta har kvinnor låtit sig/tvingats in i att ledas av och styras av annat än sin egen inre kompass. De som har gått mot strömmen har förlorat andra bitar - känslan av att höra till, att vara del av gemenskapen, att få vara sårbara t.ex. Det är dags nu att hämta hem de stora och små kraftbitar som just vi tappat längs vägen i våra liv och våra kvinnolinjer. Det är dags att återvända hem och Vildkvinnan - hon är kraften som bär oss!

Kom och stärk dig själv där just du är i den processen med denna djupa, mjuka och kraftfulla dag.

KURSLEDARE


Camilla Måne är en dedikerad kvinnocirkelledare, socionom och prästinna. Hon leder regelbundna kvinnocirklar kring årstiderna i naturen och fullmånen samt sharingcirklar för både män och kvinnor. Hon skriver även egen musik och målar. Camilla brinner för att stärka kvinnors/människors psykiska hälsa, för den läkande kraften i samtalscirklar, dans, ceremonier, kreativitet och naturkontakt.
Stina Gray är en sagoberätterska och etnolog med rötter i Sverige och Nya Zeeland. Hennes berättande tar inspiration från folksagor, mytologi, drömmar och natur. Framförallt brinner hon för att levandegöra det mytologiska landskapet, ge röst åt bortglömda berättelser samt bygga broar mellan Trollskogen och Människobyn.: http://www.stinagray.com/
Camilla och Stina reser land och rike runt med sina uppskattade ”Vildkvinnans Väg” workshops, kurser och kvinnocirklar. De har samverkat under flera års tid, även musikaliskt under artistnamnet Wild Moon Sisters. Lyssna på deras musik här: http://www.stinagray.com/p/music.htmlANMÄLAN
Anmälan sker genom att skicka ett mejl till colourfulcamilla@hotmail.com. Du får en zoom länk och mer instruktioner för dagen via mail.
HA MED DIG VID DATORN
En symbol för din vilda själ som du ser den just nu. Bok och penna. Några slags färgpennor, kritor eller målar färger. Klä dig i kläder som väcker din själ till liv.Hjärtligt Välkomna
önskar Camilla och Stina

Praktisk info

Plats:
Vid din dator
Datum:
12 september, kl 10-16
Kostnad:
600kr, sätts in på bankgiron: 328-3561
Anmälan:
Obs! Max 13 deltagare
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram