Camilla Måne

Online- Nymånecirkel och ceremoni

Kvinna, längtar du efter en regelbunden, närande och hållen kvinnocirkel att landa och växa i? Nu startar vårens omgång av nymånecirklar på Zoom. Vi dyker djupt in i oss själva och möts i cirkel och ceremoni för att så fröer inför nästa måncykel.

Vi skapar en cirkel, ett kvinnotempel, där vi följer årstidernas rytm och bjuder in till teman som speglar olika delar av vår cykliska natur och de faser vi går igenom som kvinnor. Vi lyssnar till varandra i trygg samtalscirkel, använder guidade meditationer, dans, sång och ceremoni för att ta oss djupare in i temat för träffen. Allt för att väcka vår autentiska kvinna till hennes kraft och kontakt med naturen och det heliga feminina på olika sätt. Tillsammans i cirkel vet vi så mycket mer. Du är hjärtligt välkommen.

Vi ses på zoom, klockan 19-21.30. Vårens cirkel kommer att slutas efter den första öppna träffen den 23 januari. Så kom och prova på första gången eller boka alla träffarna direkt till ett förmånligt pris. Vi begränsar cirkeln till max 15 personer under våren.

Skulle du missa en cirkel så kommer du ändå att få ta del av meditationen och endel info om temat i den privata facebookgruppen som vi skapar.

Vi ses kring nymåne för att så fröer inom oss som sen kan slå rot och växa ihop med månen under kommande måncykel. 

Vårens datum (mer info om teman kommer snart)

23 Januari - Den klara vinterluftens och klarseendets tid

20 februari- Det vilda barnets visdom, magi och storhet

20 mars- Våreldens och ormens magi och kraft

17 april- Stigfinnarinnan och den heliga krigarinnans medicin

15 maj- Månhyddan, kroppen och den heliga sexualiteten

19 juni- Blomstertidens kraft och medicin

Se till att sitta på ett bekvämt ställe där du kan vara ostörd, en plats där du även kan röra dig till musik.

Din investering för cirkeln: 1200kr för hela terminen. (250kr för enbart prova-på cirkeln) Betalas direkt vid anmälan.  Info om hur du betalar får du när du anmäler dig.
För frågor och anmälan skriv till mig här nedan!
Zoom-länk, mer info inför träffen om vad du behöver ha tillhands  skickas några dagar innan cirkeln.
 

Om oss ledare

Om mig som ledare kan du läsa här på hemsidan.

Lisa skriver såhär om sig:

"Jag är prästinna till Gudinnan och lever sedan många år i Hennes tjänst och närvaro. Min tro är rotad i naturen och den kraft och energi som finns där. Jag drivs av närvaro, nyfikenhet och det vilda och fria i naturen, med kärleken som ledstjärna. Som prästinna vill jag öppna sinnen för att uppleva mer, bjuda in till berättade och lyssnandets konst, skapa ceremonier och hållna rum där vi kan vila och återfinna oss och Gudinnan, som Hon är för oss. Efter många år på annat håll har jag hittat hem in i cirkeln, och älskar cirkelns läkande kraft, i samhörigheten där vi möts och delar berättelser och liv."

 Hjärtligt välkommen!!

Praktisk info

Plats:
Zoom
Datum:
23/1, 20/2, 20/3, 17/4, 15/5, 19/6
Kostnad:
1200 kr för terminen (250kr för första träffen)
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram