Camilla Måne

Online- Nymånecirkel för kvinnor

Kvinna, längtar du efter en regelbunden, närande och hållen kvinnocirkel att landa och växa i? Nu startar höstens omgång av nymånecirklar på Zoom. Vi dyker djupt in i oss själva och möts i cirkel och ceremoni för att så fröer inför nästa måncykel.

Denna cirkel har rullat på i 6 terminer nu. Vi skapar ett kvinnotempel, där vi följer årstidernas rytm och bjuder in till teman som speglar olika delar av vår cykliska natur och de faser vi går igenom som kvinnor. Vi lyssnar till varandra i trygg samtalscirkel, använder guidade meditationer, rörelse, sång och ceremoni för att ta oss djupare in i temat för träffen. Allt för att väcka vår autentiska kvinna till hennes kraft och kontakt med naturen och det heliga feminina på olika sätt. Tillsammans i cirkel vet vi så mycket mer. Du är hjärtligt välkommen.

Vi ses på zoom, en måndag i månaden klockan 19-21.30. Höstens cirkel kommer att slutas efter den första öppna träffen den 14 augusti. Så kom och prova på första gången eller boka alla träffarna direkt till ett förmånligt pris. Vi begränsar cirkeln till max 15 personer under hösten.

Skulle du missa en cirkel så kommer du ändå att få ta del av meditationen och endel info om temat i den privata facebookgruppen som vi skapar.

Vi ses kring nymåne för att så fröer inom oss som sen kan slå rot och växa ihop med månen under kommande måncykel. 

Höstens datum 

14 augusti - Tillhörighet och Moderns hållande kraft - vi påminns om vår tillhörighet i cirkeln av kvinnor och på moderjorden och lyssnar till vår inre moder och hur vi kan ta hand om våra behov på bästa sätt just nu i livet.

18 september- Tacksamhetens och självkärlekens medicin- vi firar allt vi  är och alla gåvor vi har i skördetid och överflöd.

16 oktober- Medicinkvinnans kraft- att helas och att hela- vi  tar emot den läkning vi behöver och känner på vår egen medicin. 

13 november- Transformation- den vilda, visa, äldre kvinnans gåva- vi släpper taget om det som tjänat ut.

11 december- Mörket och vilans gåva-  vi landar i grottan och drömmer- skapar drömfröer

 

Se till att sitta på ett bekvämt ställe där du kan vara ostörd, en plats där du även kan röra dig till musik.

Din investering för cirkeln: 1200kr för hela terminen. (250kr för enbart prova-på cirkeln) Betalas direkt vid anmälan.  Info om hur du betalar får du när du anmäler dig.
För frågor och anmälan skriv till mig här nedan!
Zoom-länk, mer info inför träffen om vad du behöver ha tillhands  skickas några dagar innan cirkeln.
 

Feedback från deltagare:

Jag väljer att medverka i nymånecirkeln eftersom den ceremoniella stunden under ledning av just er väcker så mycket energi och kraft i mig. Ni har ett lekfullt, varmt och inspirerande sätt att engagera oss deltagare på. Jag hittar alltid till upprymdhet och grundning och min inre vildkvinna med er hjälp! / Therese Jord

Online nymånecirkeln med Camilla och Lisa var en otroligt fin upplevelse! Tillsammans skapade de ett mycket vackert och tillåtande rum där jag som deltagare kände mig trygg och hållen. Allt kändes dessutom väl genomtänkt och organiserat. Det var också otroligt fint att få träffa en sådan fin grupp kvinnor och få dela både glädje och sorg med varandra. Mycket fina guidade meditationer, kraftsånger och ceremonier. Kan verkligen rekommendera den här cirkeln! / Anna Zaroff

Jag ser varje månad fram emot Nymånecirkeln. Camilla och Lisa gör det så enkelt och nära, och guidar så fint och tryggt på en inre unik resa varje gång. Cirkelns kraft är stor trots att vi är spridda över landet, och jag känner mig alltid lätt och påfylld efter dessa kvällar. Tack Camilla och Lisa för all visdom och kärlek ni sprider! /Annika

Om oss ledare

Om mig som ledare kan du läsa här på hemsidan.

Lisa skriver såhär om sig:

"Jag är prästinna till Gudinnan och lever sedan många år i Hennes tjänst och närvaro. Min tro är rotad i naturen och den kraft och energi som finns där. Jag drivs av närvaro, nyfikenhet och det vilda och fria i naturen, med kärleken som ledstjärna. Som prästinna vill jag öppna sinnen för att uppleva mer, bjuda in till berättade och lyssnandets konst, skapa ceremonier och hållna rum där vi kan vila och återfinna oss och Gudinnan, som Hon är för oss. Efter många år på annat håll har jag hittat hem in i cirkeln, och älskar cirkelns läkande kraft, i samhörigheten där vi möts och delar berättelser och liv."

 Hjärtligt välkommen!!

Praktisk info

Plats:
Zoom
Datum:
14/8, 18/9, 16/10, 13/11, 11/12
Kostnad:
1200 kr för terminen (250kr för första träffen)
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram