Camilla Måne

Online- Kvinnocirkel vid Nymåne

Kvinna, längtar du efter en närande och hållen kvinnocirkel att landa och växa i? Nu startar vårens omgång av nymånecirklar där vi ses via zoom, och öppnar upp oss själva kring många underbara teman som berör på djupet.

Vi skapar en cirkel där vi följer årstidernas rytm och bjuder in till teman som speglar olika delar av vår cykliska natur och de faser vi går igenom som kvinnor. Vi lyssnar till varandra i trygg samtalscirkel, använder guidade meditationer, dans, sång och ceremoni för att ta oss djupare in i temat för träffen. Allt för att väcka vår autentiska kvinna till hennes kraft och kontakt med naturen och det heliga feminina på olika sätt. Tillsammans i cirkel vet vi så mycket mer. Du är hjärtligt välkommen.

Vi ses på zoom, klockan 19-21.30. Du kommer de gånger du vill och kan. Cirkeln är öppen! Anmäl dig i tid då vi högst vill vara 13 kvinnor per träff, så att alla får tid och fokus.

Vi ses kring nymåne för att så fröer inom oss som sen kan slå rot och växa ihop med månen under kommande måncykel. 

Vårens datum och teman 2022:

3 januari- Nystart och visioner för 2022.

Vi flyger högt med vår själ. Vad vill vi verkligen ge vår kraft till detta år, vad drömmer vi om? Vi skapar visionskartor för året och laddar dem i cirkelns kraft.

1 februari- Det vilda barnets tid.

Vi lyssnar till det inre barnets röst. Vem är hon, vårt vilda barn? Vad vill hon säga oss just nu i livet? Vi möter vår egen och varandras inre tjejer!

2 mars- Systerskapets tid.

Vi dyker in i arketypen systern. Hur kan vi vara goda systrar till varandra? Vilka skuggsidor finns i systerskapet? Vi delar och helar och hedrar systrar som finns i våra liv. Vi stärker kontakten med systern inom.

4 april - Eldens och upptäckarinnans tid.

Vi möter den ungdomliga kraften inom som ger sig ut på äventyr och följer sitt hjärtas stig. Vi dansar och väcker de femininas eld i pånyttfödelsens tid. Vi gör en stärkande eldceremoni i vårens tid.

3 maj- Passionens tid- den sexuella kvinnan.

Hur är det för oss att vara sexuella kvinnor? Vi landar i månhyddan, det heliga röda kvinnorummet, och delar hur vi har det med sexualiteten i våra liv. Vad drömmer vi om sexuellt? Vad behöver vi läka, släppa taget om för att var sunda i vår sexualitet. 

1 juni- Vattnets och frodighetens tid.

Vi hedrar vattnet och kvinnas flöde och gör en helande sensuell renings ceremoni. Vi utforskar hur vi kan ge oss själva näring i livet som kvinnor inför den stundande sommaren.

Se till att sitta på ett bekvämt ställe där du kan vara ostörd, en plats där du även kan röra dig till musik.

Din investering för cirkeln: 200 kr/träff eller vårens 6 träffar för 1000kr.

Swisha till mig Camilla Grill: 073-7086130.

 För frågor och anmälan skriv till mig här nedan! Zoom-länk samt Bankgiro nummer om du ej har swish att betala med skickas vid anmälan.
 

Om oss ledare

Om mig som ledare kan du läsa här på hemsidan.

Lisa skriver såhär om sig:

"Jag är prästinna till Gudinnan och lever sedan många år i Hennes tjänst och närvaro. Min tro är rotad i naturen och den kraft och energi som finns där. Jag drivs av närvaro, nyfikenhet och det vilda och fria i naturen, med kärleken som ledstjärna. Som prästinna vill jag öppna sinnen för att uppleva mer, bjuda in till berättade och lyssnandets konst, skapa ceremonier och hållna rum där vi kan vila och återfinna oss och Gudinnan, som Hon är för oss. Efter många år på annat håll har jag hittat hem in i cirkeln, och älskar cirkelns läkande kraft, i samhörigheten där vi möts och delar berättelser och liv."

 Hjärtligt välkommen!!

Praktisk info

Plats:
Zoom
Datum:
3/1, 1/2, 2/3, 4/4, 3/5, 1/6
Kostnad:
200 kr/ träff eller vårens 6 träffar för 1000kr, via swish eller insättning på BG
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram