Camilla Måne

Måncirkeln- att hedra det cykliska livet i naturen och kvinnan

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt. Alla träffar är öppna så du kommer när du vill och kan. Cirkeln är […]

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt. Alla träffar är öppna så du kommer när du vill och kan. Cirkeln är därför dynamisk, har sitt eget liv och har rullat på i 6 år nu. Vi ses ute i Arboretum, runt elden vid Umeälven, vår, sommar och höst. Under vintern ses vi hemma hos mig på Kronbodsvägen 2, Umeå.  Träffarna har alltid ett tema kopplat till årstiden och innehåller sång och trumma, inre resor, samtalscirkel och ceremoni. Jag lägger ut nästkommande tema med instruktioner i facebookgruppen "Måncirkeln- att hedra det cykliska livet i naturen och kvinnan". Gå med där om du vill!

Vi ses 19-21.30. Kom gärna lite innan för att landa i lugn och ro, och stanna gärna lite efter för att småprata. Jag bjuder på te och den som vill tar med snacks att bjuda på. Du anmäler dig till mig om du vill komma och jag tar en donation på 150kr för kvällen via swish eller kontanter. Här ser du vårens datum för träffarna.

Våren 2021

28/1 - via zoom, tema själens väg och själens sabotörer och självkärlek

25/2 via zoom, tema ungmön, vårvinterbruden, vi stärker det vilda barnets röst inom oss.

30/3- via zoom, tema ungdomskraft och vår, stigfinnarens tid, modet att gå dit hjärtat pekar-vi sätter rikting

27/4 - ute i Arboretum - vi väcker Elden och ormenskraft, pånyttfödelse

26/5 - Ute i Arboretum - Månhydda kring sexualitet, kvinnokroppen, cyklerna vi går i

23/6- Sommarsolståndsfirande ute i Arboretum- Vi dansar och firar liv och lust och förening mellan maskulint och feminint.

 

Praktisk info

Plats:
Arboretum norr eller Kronbodsvägen 2, Umeå
Datum:
28/1, 25/2, 30/3, 27/5, 26/5, 23/6
Kostnad:
150kr/träff
Kost:
Jag bjuder på te, du tar med snacks att bjuda på om du vill
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram