Camilla Måne

Måncirkeln- kvinnocirkel vid Umeälv

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt. Alla träffar är öppna så du kommer när du vill och kan. Cirkeln är […]

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt. Alla träffar är öppna så du kommer när du vill och kan. Cirkeln är därför dynamisk, har sitt eget liv och har rullat på i 6 år nu. Vi ses ute i Arboretum, runt elden vid Umeälven, vår, sommar och höst. Under vintern ses vi hemma hos mig på Kronbodsvägen 2, Umeå.  Träffarna har alltid ett tema kopplat till årstiden och innehåller sång och trumma, inre resor, samtalscirkel och ceremoni. Jag lägger ut nästkommande tema med instruktioner i facebookgruppen "Måncirkeln- att hedra det cykliska livet i naturen och kvinnan". Gå med där om du vill!

Vi ses 19-21.30. Kom gärna lite innan för att landa i lugn och ro, och stanna gärna lite efter för att småprata. Jag bjuder på te och den som vill tar med snacks att bjuda på. Du anmäler dig till mig om du vill komma och jag tar en donation på 150kr för kvällen via swish eller kontanter, alternativt höstens fem träffar för 600kr. Här nedan ser du höstens datum för träffarna.

Hösten 2021

23/8- Samtalscirkelns grund och tacksamhetsceremoni i skördens tid.
21/9- Drottningens tid, att stå i sin kraft som kvinna i världen. Ceremoni för våra drottningriken.
19/10- Höstens tid, vi reser med jord elementet in i vår kropp. Månhydda med temat- vår relation till kroppen och självkärlek.
23/11- Vildkvinnans tid, transformationens eldceremoni där vi släpper taget in i kaos.
16/12 - Den gamla visas tid, att vaggas i mörkret, vi lyssnar till hennes budskap och dröm inom oss.

 

 

Praktisk info

Plats:
Arboretum norr eller Kronbodsvägen 2, Umeå
Datum:
23/8, 20/9, 19/10, 23/11, 16/12
Kostnad:
150kr/träff eller alla höstens träffar för 600kr
Kost:
Jag bjuder på te, du tar med snacks att bjuda på om du vill
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram