Camilla Måne

Måncirkeln- kvinnocirkel vid Umeälv

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden vid Umeälvens strand, kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt.

Dessa cirklar öppna så du kommer när du vill och kan! Cirkeln är därför dynamisk, har sitt eget liv och har rullat på i 6 år nu. Vi ses ute i Arboretum, runt elden vid Umeälven, vår, sommar och höst. Under vintern ses vi oftast hemma hos mig på Kronbodsvägen 2, Umeå. Men i Corona tid har vi varit ute även under vintern. Träffarna har alltid ett tema kopplat till årstiden och innehåller sång och trumma, inre resor, samtalscirkel och ceremoni.

Vi ses 19-21.30. Kom gärna lite innan för att landa i lugn och ro, och stanna gärna lite efter för att småprata. Jag bjuder på te och den som vill tar med snacks att bjuda på. Du anmäler dig till mig om du vill komma.

Kvällen kostar 200kr, betala via swish eller kontanter, alternativt vårens 6 träffar för 1000kr. Här nedan ser du höstens datum för träffarna.

Våren 2022

18/1- Själens sång. Vi sjunger liv i det nya året och stärker kontakten med vårat livsöde och det vi är här för.
15/2- Barnets sång. I vårvinterns spröda tid möter vi upp våra inre barn. Lyssnar till hennes budskap till oss nu. Ger henne läkning i en fin ceremoni.
17/3- Systerskapets sång. Vi utforskar och stärker det sunda systraskapet i cirkel, övningar och ceremoni. 
13/4- Eldens sång. I vårens kraft väcker vi vår eld till liv. Livet återvänder. Vi utforskar vad som växer inom oss nu och ger kraft till det med trumma, sång och ceremoni.
17/5 - Sensualitetens sång. I sköna maj öppnar vi oss för njutningen, skönheten och kvinnlig och sinnlig kraft. Genom cirkelsamtal, övningar och ceremoni finner vi det som ger oss njutning på djupet. 
8/6- Försommar sång. Vi firar det frodiga livet denna ljusa årstid med trumma, dans och sång. Vi tackar moder jord och moder vatten i en fin ceremoni. 

 

 

Praktisk info

Plats:
Arboretum norr eller Kronbodsvägen 2, Umeå
Datum:
18/1, 15/2, 17/3, 13/4, 17/5, 8/6
Kostnad:
200kr/träff eller alla vårens träffar för 1000kr
Kost:
Jag bjuder på te, du tar med snacks att bjuda på om du vill
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram