Camilla Måne

Måncirkeln- att hedra det cykliska livet i naturen och kvinnan

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt. Alla träffar är öppna så du kommer när du vill och kan. Cirkeln är […]

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden kring fullmåne då allting är lite mer laddat i naturen och inom oss känslomässigt. Alla träffar är öppna så du kommer när du vill och kan. Cirkeln är därför dynamisk, har sitt eget liv och har rullat på i 4 år nu. Vi ses ute i Arboretum, runt elden vid Umeälven, vår, sommar och höst. Under vintern ses vi hemma hos mig på Kronbodsvägen 2, Umeå. Träffarna har alltid ett tema kopplat till årstiden och innehåller sång och trumma, inre resor, samtalscirkel och ceremoni. Jag lägger ut nästkommande tema med instruktioner här nedan någon vecka innan och även i facebookgruppen "Måncirkeln- att hedra det cykliska livet i naturen och kvinnan". Gå med där om du vill!

Vi ses 19-21.30. Kom gärna lite innan för att landa i lugn och ro, och stanna gärna lite efter för att småprata. Jag bjuder på te och den som vill tar med snacks att bjuda på. Du anmäler dig till mig om du vill komma och jag tar en donation på 150kr för kvällen via swish eller kontanter. Här ser du vårens datum för träffarna.

Våren 2020

13 januari- hos mig på Kronbodsvägen 2

5 februari- hos mig- "Det vilda barnet och ljusets återkomst"

9 mars- hos mig- "Stigfinnaren- finn din stig, följ din glädje och eld i livet"

6 april- hos mig/ eller Arboretum- "Livmoderskraft- död och pånyttfödelse"

5 maj- Arboretum norr - "Fira föreningen mellan det maskulina och feminina"

9 juni- Arboretum norr- " Självkärlekens läkande kraft"

Praktisk info

Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram