Camilla Måne

Måncirkeln- kvinnocirkel vid Umeälv

Välkommen till en kvinnocirkel i Umeå där vi speglar oss i årstidernas visdom och gåvan i de olika faserna av kvinnolivet. Vi ses en gång i månaden vid Umeälvens strand kring elden och lyssnar inåt och till varandra.

Måncirkeln ses en gång i månaden på ONSDAGAR, så nära fullmånen som det går!  Cirkeln har rullat på i 8 år nu och har sitt eget liv!  Första träffen i augusti är en öppen prova-på gång. Sen sluter vi cirkeln för hösten. Vi ses ute i Arboretum Norr, runt elden vid Umeälven. Under kallaste vintern ses vi oftast hemma hos mig på Kronbodsvägen 2, Umeå.  Träffarna har alltid ett tema kopplat till årstiden och innehåller sång och trumma, inre resor, samtalscirkel, kreativitet och ceremoni.

Vi ses 19-ca 21.30. Kom gärna lite innan för att landa i lugn och ro, och stanna gärna lite efter för att småprata. Jag bjuder på te och den som vill tar med snacks att bjuda på.

Höstens datum 2023 (mer info om teman och innehåll kommer via mail)

30 augusti- Tillhörighetens kraft- Cirkelns gåva- Tacksamhet. Vi tackar för jordens gåvor i skördetid och påminns om vår naturliga tillhörighet till cirkeln av kvinnor. Vi tar in lyssnandets och samtalscirkelns medicin och utforskar frågor som: När känner vi tillhörighet? Vad hindrar oss? Hur kan vi få en djupare känsla av att leva fullt ut integrerade i den stora cirkeln av liv?

20 september- Modern och mödrandets gåva- Hur är vår relation till vår egen mor just nu och hur har den relationen präglat oss som kvinnor genom livet? Hur tar vi hand om våra behov? Vi utforskar hur vi kan mödra oss själva och ta hand om oss på bästa sätt.

25 oktober- Medicinkvinnans kraft- att helas och hela- vi möter vår inre Medicin kvinna och utforskar vad som behöver läkning just nu i våra liv och hur vi kan ge vår gåva och bidra till världens helande.

29 november - Transformationens eld- Den vilda kvinnan hjälper oss att släppa taget om det som tjänat ut, det vi inte vill bära längre och som står i vägen för det nya,  i en kraftfull ceremoni. Ta med trumma eller skallra om du har!

20 december- Vintersolståndscirkel- Vi tackar för året som gått, landar i stillhet och lyssnar till drömmen som vill vara med oss inför 2024. Drömfröer/knyten skapas i ceremini. Knytkalas innan cirkeln för dem som vill äta och fira ihop, sluttiden kan bli lite senare. Det blir en härlig vintersolståndskväll!

Tidigare deltagares upplevelse:

"Att stanna upp och reflektera över olika bitar av livet och mig själv i gemenskap med andra kvinnor, att känna den villkorslösa medmänsklighetens och nästas kärlekens kraft flöda har inte bara gett skratt, gråt och förlösande energi, utan det har gett mig insikter som hjälpt mig framåt i livet och som jag sedan kunnat hjälpa andra genom. Camilla har den gåvan att hon kan leda på ett tryggt och tydligt sätt, och samtidigt vara ödmjuk, öppen, sårbar och genuin." /Elisabet Forsell

 

 

 

Praktisk info

Plats:
Arboretum norr eller Kronbodsvägen 2, Umeå
Datum:
30/8, 20/9, 25/10,29/11, 20/12
Kostnad:
1000kr för terminen, prova på 250kr
Kost:
Jag bjuder på te, du tar med snacks att bjuda på om du vill
Anmälan:
colourfulcamilla@hotmail.com
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram