Camilla Måne

Drottningceremoni-att kliva in i sin fulla kraft

Ibland behöver vi stärka kontakten med vår livsväg, det vi vill skapa och vara, och hämta hem vår kraft och äga den fullt ut. Att i ceremoni få sitta på en tron och vara drottning i sitt eget liv med allt vad det innebär är en mycket stärkande upplevelse.

Drottning ceremoni- kliv in i din fulla kraft

Kanske har du länge levt för att ge till andra och tappat bort din egen riktning. Kanske har det sätt du levt på helt enkelt tjänat ut och något nytt är på väg. Kanske har du förminskat dig själv och inte trott på din egen kraft och gåva. Kanske vill du befästa din kraft, bli bevittnat och firad av andra, tex. vid en jämn födelsedag. Oavsett vad så har du mycket att hämta i en ceremoni där du kliver in i din drottningkraft och dedikerar dig djupare på din livsstig!

I denna ceremoni får du möjlighet att kliva in i en ny fas av ditt liv som drottning genom att släppa gammalt och kliva in i det nya. Vi jobbar med de 4 elementen jord, luft, vatten och eld. Du får med stöd, välsignelser och utmaningar av elementen ta dig närmare drottningtronen. Alla känslor och sinnen aktiveras. Väl framme på tronen i jordens element deklarerar du vad du vill ha i ditt rike/liv. Du får dedikera dig till det som är viktigt för dig att stå för och skapa i detta livet. Vad brinner ditt hjärta för, vill du bidra med och ansvara för och vad vill du ta emot?

Ceremonin anpassas efter dina behov men innehåller alltid en kröning av dig som drottning som avslutning. Du får sitta på en vacker tron och hålla ett tal om vad du som drottning skall verka för, vad ditt drottningrikes syfte är och vad dina första steg i den riktningen är. Du bär kläder och smycken som får dig att känna dig kraftfull och viktiga kraftsymboler för dig används i utsmyckningen av rummet/platsen vi är på. Vi sjunger sånger och använder musik som stärker din kraft. Skålar och dansar och njuter.

Ceremonin görs med fördel i en mindre grupp med människor som står dig nära och stöttar att du kliver in ännu mer i din kraft. Det är kraftfullt att bli bevittnad i detta och att fira tillsammans.

Jag som Prästinna bygger i samarbete med dig och eventuellt några av dina närstående upp en struktur och ett heligt rum för detta att ta form. Vi har ett planeringssamtal live eller via nätet. På plats håller jag i trådarna, bygger upp rum och altaren och håller med kärlek i denna viktiga stund för dig.

”Alla sinnen bjuds in i ceremonin. Alla känslor får närvara. Helheten får plats.

Camilla är empatisk och kreativ, läser in och lyssnar till mina behov och önskningar samtidigt som hon varsamt guidar vidare och visar på nya öppningar. Jag hade vissa idéer själv för ceremonin, men det är tryggt att lämna över dem till Camilla. Hon litar på dig. Hon bidrar med den energi och variation som kommer som planerat eller uppstår spontant i rummet. Att stanna kvar vid en plats tills det är dags att gå vidare. Både hålla kvar när det behöver utmanas och avslutas, och att gå vidare trots ett inre motstånd. Ibland behöver guidningen finnas. Ibland en förstärkning av flödet. Som helhet välplanerat och tryggt. En ceremoni under ledning av Camilla blir det hon lovar. Jag kan varmt rekommendera det.” Anna, 51 

 

 

Praktisk info

Plats:
Ceremonin sker där du vill ha den! Förslagsvis på en plat där du känner dig kraftfull! Pris för min insats som Prästinna i ceremonin sätts i överenskommelse med dig!
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram