Camilla Måne

Din personliga ceremoni

Vad behöver du en ceremoni kring i ditt liv? Vad behöver fokus i ett heligt rum? Vad behöver förstärkas eller förlösas? Vill du transformera något, göra ett avslut, födas på nytt, bjuda in kärlek och överflöd, befästa något eller dedikera dig djupare på din livsstig?

Jag som Prästinna finns som stöd för att skapa den ceremoni som du behöver. Jag håller ett heligt rum med stark intention och lämplig struktur. Tillsammans skapar vi en vacker och kraftfull ceremoni utifrån dina önskemål med element som stärker dig i det du vill.

En ceremoni är en kraft att leka med på fullaste allvar. Vi jobbar med tydlig intentionen och riktar energin på kärnan av det du behöver. Vi använder kreativiteten, symbolvärlden inom oss och runt om oss.  Det bästa är om alla sinnen är närvarande och aktiveras. Vi bjuder in de krafter du behöver för att känna dig hel och hållen. Vi överlämnar oss i tillit till processen. En ceremoni skall beröra, skifta energier i oss, och det blir på riktigt när vi går in i det med hela vårt hjärta. Kraften vi bygger i ceremonin påverkar hur vi sen går vidare i livet. Kraften kan vi hämta stöd i, när helst vi behöver påfyllning, då minnet och upplevelsen lagras i oss.

Hör av dig till mig så pratar vi om hur Du kan skapa en ceremoni som hjälper dig vidare på din livsstig. Inget är för litet eller för stort för det ceremoniella rummet.

Praktisk info

Plats:
Ceremonin sker där du finner lämpligt. Mitt tempelrum finns alltid tillhands. Pris för min insats sätts i överenskommelse med dig.
Kontakt/boka
Camilla Måne
colourfulcamilla@hotmail.com
facebookinstagram